Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nézze meg a nagysikerű dél-koreai sorozatot : A királyi ház titkai

                   Egyik  legsikeresebb  sorozat,a  dél-koreai  sorozat : A királyi  ház  titkai.Az M1-n  megnézhető  hétköznap. Az  interneten  megnézhetik  a  következő  blogokban :

filmek-kareszblogban.blogspot.com/2011/03/kiralyi-haz-titkaidong-yi-szinkronozalt.html

kareszka.blogter.hu/461907/a_kiralyi_haz_titkai_-dong_yi_szinkronizalt_del-koreai_tortenelmi_filmsorozat

Csak  a  részek  megtekintése :

karcsilap.lapunk.hu/

                                                 Tartalma

A történet Szuk-dzsong király uralkodásának 7. évében, 1681-ben kezdődik, amikor az alacsony sorban élő boncsegéd okos és szép lánya, Dong-i egy holttestet talál. A halott egy magas rangú úr, nem egyedüli áldozata a királyi udvarban történő intrikáknak. A különböző érdekszövetségek szinte nyíltan csapnak össze a hatalomért, félrevezetve a királyt, és becsületes tanácsadóit. A szegényeket egyedül a Penge Szövetség védelmezi, amelyet - az ármánykodásoknak köszönhetően - bűnbakként kezelnek a hatalmaskodók. Így Dong-i hamarosan elveszti családját, de nem feledkezik meg édesapjának tett utolsó ígéretéről, és kideríti az igazságot, tisztára mossa édesapja és testvére nevét. Mindeközben felnőtt hölgyként szépségének és eszének köszönhetően képes a legnagyobb magasságokba emelkedni a királyi udvarban, ahol a mindennapos hatalmi harcok nemcsak izgalmassá, de olykor veszélyessé is teszik az életet.

Izgalmas, cselekményes, fordulatos és rendkívül látványos kosztümös sorozat, melyben a királyi család nő tagjainak életét is részletesebben megismerhetjük.

Forrás : http://online-sorozatok.hu/

A királyi  ház titkai cimfotó

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

kossuth 2

(csenge, 2013.12.25 18:30)